2019-03-26 12:18:56• hírek • Bede Emőke

A figyelmeztető lövések ellenére sem álltak meg a menekülő csempészek

Máramarosban zajlik az élet, alig-alig telik úgy el a szomszédos megyében úgy egy nap, hogy a határrendészet ne csapnának le egy-két cigarettacsempészre.

Legutóbb kedd hajnalban, 2 órakor kellett akcióba lendülniük a határőröknek, amikor is Visóvölgy közelében több olyan személyt is észrevettek, akik kartondobozokat cipelve léptek be Románia területére. Az egyenruhások megállásra szólították fel őket, ám a fickók ahelyett, hogy megadják magukat, eldobták a náluk levő csomagokat és futásnak eredtek. Ekkor a határőrök három figyelmeztető lövést adtak le, de a szállítókat ez sem hatotta meg különösebben: belevetették magukat a Tiszába, majd visszaúsztak a szomszédos Ukrajna területére. Mivel evidens módon oda már nem követték őket, a határrendészek értesítették az ukrán kollégákat a fogásról.


A hátrahagyott dobozokat a hatóság székhelyére szállították, majd leltárba vették a tartalmukat. A csempészek nem kevesebb mint 7 ezer csomag cigarettát szerettek volna az ország területére juttatni, e mennyiség összértéke egyébként 81 900 lej.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: